Cautare

2061 de rezultate pentru "nico si bostina valentin daniel" (3.62 secunde)
'Presedintele PC, Daniel Constantin, a anuntat azi, la sedinta dedicata alegerilor in cadrul organizatiei din Bucuresti a partidului, ca formatiunea sa va merge pe cont propriu la alegerile din 2012, renuntand la aliantele cu PSD si PNL. Daniel Constantin a declarat, textual:
'Forurile interne ale PC si PNL au aprobat, in unanimitate, constituirea unei aliante intre cele doua partide iar subiectul a fost facut public de catre liderii formatiunilor politice inca de la primele ore ale diminetii.
'Un sondaj de opinie realizat de institutul CCSB, al lui Dan Voiculescu, si dat publicitatii la Antena 3 ascunde unele mici o surprize si ar putea deschide drum unor speculatii de toata frumusetea, in perioada urmatoare.
Exista un angajament ferm din partea USL de a-si asuma guvernarea chiar si in actualele conditii.
Parlamentarii democrat-liberali i-au cerut premierului Emil Boc sa-l schimbe din functie pe ministrul Educatiei pentru ca Guvernul trebuie sa repare acum oalele sparte de Daniel Funeriu.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
"Nu accept sa faceti jocurile lui Traian Basescu" Dan Voiculescu si Daniel Constantin au parasit sedinta USL din aceasta dimineata fara a participa la conferinta de presa. ... La sedinta de luni dimineata au participat Crin Antonescu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Daniel Constantin si Dan Voiculescu.
Nastase o ameninta pe Roberta Anastase cu puscaria Sefa deputaților, am numit-o pe Roberta Anastase, impreuna cu pedelistii Ioan Oltean si Daniel Buda au incalcat "flagrant" Regulamentul Camerei supunand la vot "o serie de rapoarte ilegale" ale comisiilor de buget-finante, in lipsa oricarui cvorum, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog.
Procurorii DNA cer Parlamentului declansarea procedurilor pentru urmarirea penala fata de Laszlo Borbely Procurorii DNA au sesizat procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a solicita Camerei Deputatilor declansarea procedurilor pentru obtinerea cererii necesare urmarii penale fata de deputatul Laszlo Borbely, ministru al Mediului si Padurilor, pentru doua infractiuni de trafic de influenta si infractiunea de fals in declaratiile de avere, in forma continuata.
Declaratii Victor Ponta la Congresul USL Congresele extraordinare ale celor trei formatiuni politice care alcatuiesc Uniunea Social Liberala - PNL, PSD si PC, s-au reunit sambata, 7 aprilie 2012, incepand cu ora 10:30, la Romexpo.
Ultimele negocieri dintre liberali si social-democrati au schimbat componenta acestuia. ... Miercuri dimineata avem reuniunea CExN - vor fi reuniuni si la PNL si PC - pentru a fi dezbatuta si, sper, sustinuta aceasta lista a noului Guvern", a spus Ponta, potrivit Mediafax.
Sursa anonima la revista Nature este Daniel Funeriu;
Daniel Barbu: "Dupa josniciile din scandalul Nastase, PDL o sa dispara dupa alegeri!" Dupa josniciile lansate pe marginea scandalului Nastase, prin vocile lui Cristian Preda si Monica Macovei, este foarte posibil ca PDL sa dispara in urma alegerilor parlamentare, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics.
Politologul Daniel Barbu: "In capitalismul "camataresc", Traian Basescu este un agent de vanzari" Politologul Daniel Barbu a vorbit pentru publicatiaGhimpele despre situatia politica actuala in contextul unei crize economice puternice, care de mai bine de doi ani afecteaza statele.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
Uniunea Social Liberala (USL) mizeaza la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe 406 candidati in intreaga tara, intre care se regasesc un fost premier, jurnalisti, patronul unui post de televiziune, un consilier al premierului Victor Ponta, 12 ministri ai Cabinetului sau si o serie de actuali parlamentari.
Uniunea Social Liberala (USL) intra in competitia electorala pe Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie cu istorici, analisti, un cantaret, un patron al unui club de fotbal, doi fosti premieri, actuali ministri si parlamentari.
Daniel Barbu: "Traian Basescu nu il va numi premier pe Ponta" Daca Traian Basescu ar iesi zilnic la tv, ARD nu ar mai lua decat 5% in alegeri, afirma analistul politic Daniel Barbu, pentru Inpolitics. ... Si-a ales o strategie de scandal si minciuna.
Senatorul PSD Daniel Savu condamna presiunile pe care Monica Mavovei le face la adresa Curtii Constitutionale si solicita europarlamentarei PDL sa renunte la sabotarea unui proces democratic.
O tara cu tandara sarita Carevasazica niste agitati l-au busculat pe onor ministrul culturii, Daniel Barbu. Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu.
google-analytics.com